• Listan över utställare uppdateras löpande.

   

  Café Sylvia

  Bäst i stan på mat och öl i kombination. Restaurang, catering och event där kvalitet på mat och dryck är nummer ett. Vi har ett ständigt växande utbud av bra hantverksöl och anordnar ölprovningar med vitt skilda teman. Vi blandar det bästa av café-, bar- & restaurangkultur! Avslappnad trevlig service, prisvärd mat och dryck av hög kvalitet och en skön miljö är sakerna vi hoppas du minns av ditt besök hos oss. Hos oss hittar du öl från flera ledande leverantörer och svenska bryggerier.

  Läs mer om Cafe Sylvia


  Eskilstuna Ölkultur

  är ett lokalt företag och en förening som under 2008 startade Sveriges första bryggeripub i en gammal kulturbyggnad i centrala Eskilstuna. Bryggeriet tillverkar öl med hantverksmässiga, traditionella metoder och råvaror av högsta kvalitet. De båda kopparpannorna har en kapacitet på 1 000 liter. Under 2008 bryggdes fyra öl, varav ett är Jubileumsölen som ska säljas under Eskilstunas 350-årsjubileum. Ölen bryggs i första hand för medlemmarna i föreningspuben. Under året ökade medlemstalet från cirka 600 medlemmar till över 2 000. I medlemspuben erbjuds trevligt umgänge, musik, konstutställningar och olika arrangemang som den årliga Oktoberfesten och resor till öl-SM. Pubbryggeriet är också en uppskattad konferens- och festlokal med modern teknik där bolaget erbjuder ölprovningar, bryggerivisningar och sammanträdeslokaler kombinerat med mat från våra samarbetspartners.

  Läs mer om Eskilstuna Ölkultur


  Sigtuna Brygghus

  grundades 2005 av ett antal ölentusiaster. Verksamheten tog fart på allvar när Mattias Hammenlind anställdes som bryggmästare 2009 och samma år tredubblades produktionen. Under 2010 anställdes Emil Lindén som bryggare och produktionen tredubblades igen. Bryggeriet har byggts ut och försetts med en ny buteljeringsanläggning. Ett nytt bryggverk ska vara på plats under första kvartalet av 2011. Framtiden ser ljus ut!

  Läs mer om www.sigtunabrygghus.se


  Strömsholms Brygghus

  Strömsholms Brygghus är ett mikrobryggeri beläget strax utanför Strömsholm i Västmanland. Med en årlig produktion på ca 20 000 liter är vi ett av Sveriges mindre bryggerier. Vi har bryggt sedan april 2008 och vi brygger smakrika öl med inspiration från Storbritannien och Belgien. Vår ambition är i första hand inte att brygga så typriktigt som möjligt, utan vi försöker ge våra öl en lite egen karaktär. Vi brygger heller inte några extrema öl eller ”humlebomber”, vi strävar alltid efter balans i våra öl.

  Läs mer om Strömsholms Brygghus


  Brekeriet

  Brekeriet är en skånsk ölimportör som alltid har som intention att leverera den maximala smakupplevelsen till såväl kund som slutkund. Brekeriet är de tre bröderna Fredrik, Christian, och André Ek, i åldersordning äldst till yngst. Med ett stort ölintresse i ryggsäcken är vårt gemensamma mål att öka medvetenheten för annorlunda och bra öl hos gemene man. Idén med att börja importera öl växte fram under våren 2010, med drömmen om att i framtiden starta ett eget bryggeri, och knappt två år efter starten meddelades att ett bryggeri höll på att utformas utanför Malmö. Under 2012 utlovas egenbryggd öl från Brekeriet. Med vår kunskap inom tillverkning av öl, samtidigt som vi ständigt botaniserar i ölets värld, vill vi tillverka och leverera öl där smaken av både äkthet och bryggarkärlek är representerad. Följ med oss på vår resa!

  Läs mer om Brekeriet


  Elixir Wine

  Elixir Wine har sitt ursprung i HB Elixir som startades 1988. HB Elixir har arbetat med konsulting inom marknadsföring och management. Systerföretaget Elixir Wine startades 2008 med inriktningen import av alkoholhaltiga drycker till den svenska marknaden. Elixir Wine säljer alkoholhaltiga drycker till Systembolaget som har monopol på försäljning till konsumenter. Försäljning sker också till Horeca (Hotell, Restauranger och Catering) och andra aktörer med alkoholtillstånd/serverings tillstånd. Partnerskapet med några av de nedan nämnda företagen har gjort Elixir Wine uppmärksam på den stora bristen på dansk så kallad Craft Beer på den svenska marknaden. Därför har på kort tid både egen kunskap byggts och extern kunskap knutits till företaget om ölmarknaden och kontakt etablerats med ett antal danska mikrobryggerier. Från december 2009 börjar introduktionen av danska mikrobryggerier i Elixir Wines regi.

  Läs mer om Elixir Wine


  Carlsberg Sverige

  Carlsberg Sveriges mission är att skapa njutning i vardagen genom att göra drycken till en upplevelse för alla människor. Vi ska leda vår verksamhet till lönsamhet och tillväxt, via en kultur som präglas av kvalitet, innovation och pågående förbättringar. Carlsberg Sverige är Sveriges ledande bryggeri och erbjuder ett brett urval av drycker. Vi utvecklar, tillverkar och säljer öl, mineralvatten och läsk samt distribuerar ett brett vin- och spritsortiment. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, hög kompetens och bryggartradition som sträcker sig nästan 300 år tillbaka i tiden. Carlsberg, Pripps Blå, Falcon, Ramlösa, Pepsi och Festis är några av de varumärken som ingår i sortimentet. Carlsberg Sverige ingår i den internationella koncernen Carlsberg Group, med verksamhet i över 40 länder.

  Läs mer om Carlsberg Sverige


  Wicked Wine

  Import av öl, vin, champagne och sprit. Små utvalda gårdar, bryggerier och destillerier från hela världen. Ett urval ur vår ölportfölj är: Sierra Nevada, Flying Dog, Einbecker, Ridgeway, Robinssons, Mohawk Brewing.

  Följ oss på http://facebook.com/wickedwine för tävlingar och andra roligheter
  www.wickedwine.com
  info@wickedwine.com
  Mohawk Brewing Company
  Öl med attityd för dig med modiga smaklökar!

  Mohawk Brewing Company grundades 2010 av Stefan Gustavsson och Wicked Wine.Mohawk Brewing vill utveckla den svenska ölkulturen genom att brygga ovanliga öl som visar på ölets spännvidd och användbarhet som sällskapsdryck likaväl som måltidsdryck. Vi brygger oväntat smakrika öl i modern stil men lika ofta inspirerat av gamla traditioner.

  Läs mer om Wicked Wine


  Nils Oscar

  Vi brygger gott öl och tillverkar god sprit Vårt bryggeri finns sedan mitten av september 2006 på Fruängskällan i Nyköping, ca 10 mil söder om Stockholm, och bränneriet finns närbeläget på Tärnö Säteri där även mälteriet är beläget. Vi har funnits sedan 1996. På Nils Oscar arbetar några av Sveriges mest meriterade bryggare. Våra produkter säljs till krogar och Systembolagsbutiker i hela landet. Inom företagsgruppen ingår förutom Bryggeri och Bränneri även vårt eget Mälteri samt lantbruket Tärnö Säteri. Prova gärna våra produkter och hör av dig till oss om du vill veta mer: info@nilsoscar.se Du kan även anmäla dig till Nils Oscar Goda Vänner.

  Läs mer om Nils Oscar


  S:t Eriks

  Det återuppväckta prestigenamnet S:t Eriks – med anor från 1859 – är en serie moderna mikrobryggda öl som berikar Sveriges ölutbud med en lång rad smakupplevelser. Konceptet är idag både unikt och nyskapande i Sverige. Det ägs av en av Sveriges skickligaste ölimportörer, stockholmsbaserade Galatea – och dryckerna skapas av en av landets skickligaste bryggare, Jessica Heidrich. Som Flying Beermaker gästar Jessica olika mikrobryggerier för olika kreationer. Under årets alla säsonger tillkommer flera exklusiva och tillfälliga brygder vid sidan av ett ordinarie sortiment med nya S:t Eriksklassiker. I sektionen Våra öl hittar du hela urvalet. S:t Eriks är under Jessica Heidrichs motto ”Kärlek och humle” och Galateas kärleksfulla omsorg om märket både en hyllning till Stockholms stolta öltradition och till ölets kvalitéer som modern kulturdryck. Vi skriver ny ölhistoria – var med och njut av den!

  Läs mer om S:t Eriks


  Bishops Arms, Eskilstuna

  Den första Bishop’s Arms öppnade 1993 på Elite Stadshotellet i Västerås. Namnet på kedjan kommer från närheten till domkyrkan, som ligger i kvarteret intill. Idag finns det fler än 30 Bishop’s Arms från Luleå i norr till Malmö i söder. Samtliga pubar som har öppnats drivs fortfarande utan förändringar i det populära konceptet. Bishop’s Arms – Ett kvalitetskoncept Bishop’s Arms koncept är att erbjuda en bred publik möjlighet att träffas över en öl och en måltid i en trevlig engelsk pub-miljö. Bishop’s Arms höga kvalitet i alla led borgar för en hög och jämn standard. Bishop’s Arms erbjuder sina gäster marknadens bredaste sortiment av öl och single malt whisky. Sortimentet i kombination med en kunnig personal skall bidra till en ökad kunskap om de drycker som serveras och skapa intresse för dryckes-kultur med kvalitet.

  Läs mer om Bishops Arms, Eskilstuna

  I Bishops Arms monter återfinns också en stort antal öl från importören Brill & Co.

  Brill & Co

  Brill & Co är en av Sveriges ledande importörer av kvalitetsöl. Vi har flera av Sveriges mest spännande mikrobryggerier i portföljen, liksom många av världens högst rankade öl och bryggerier.


   

  Doorstep Brew

  Doorstep Brew är den enda distansförsäljaren av kvalitetsöl i Sverige och hos oss får du ett engagerat team av ölentusiaster som har gjort det till sin uppgift att hitta det bästa öl världen har att erbjuda och förse dig med en enkel service där du får dina produkter hemkörda direkt till din dörr.
  Du beställer enkelt via vår hemsida och väljer om du vill prenumerera på öl och få utvalda paket hemskickade regelbundet eller om du vill gå genom hela vårt sortiment och beställa enskilda lådor efter eget tycke och smak, vi har också sammansatta erbjudande som kan beställas utan att vara prenumerant.

  Läs mer om Doorstep Brew


  Blomsterpralinen

  BlomsterPralinen är en butik för livsnjutare. Vi har en unik kombination av blommor, kvalitetschoklad och ost för både vardag och fest. Här finns även ett Choklad Cafe där du kan njuta av varm krämig choklad och handgjorda praliner.

  Kom gärna in med en flaska god dryck så föreslår vi passande ost eller choklad. Vill du ge bort det som en present kan vi göra ett fint arrangemang i cellofan eller i en trälåda.

  Du kan också skicka choklad- och blomsterbud till dina nära och kära.

  Läs mer om Blomsterpralinen